Esmaspäeval jäi Shayk paparatsode pilgu alla, kui astus paljastavas riietuses välja oma hotellist Cannes'is. Ta kandis vaid musta pesukomplekti, mida „kattis“ läbipaistev kleit. Oma riietuse juurde oli modell valinud efektse kaelaehte. Veel kandis ta pikki kindaid, musti kontsakingi ja kaelakeega sobivaid kõrvarõngaid.

Shayk kõndis enesekindlalt välja hotellist Martinez, kus ta peatub ning külmemateks hetkedeks oli ta kaasa haaranud musta pintsaku. Modell paistis heas tujus olevat ning ta naeratas fotograafidele.

Irina Shayk astus pesus tänavale

Sotsiaalmeedias aga tema riietus kiita ei saanud. Mitmed kasutajad olid segaduses ning arutlesid, mida Shayk oma riietusega taotles. „Ma pole kunagi näinud Cannes'is midagi nii valet,“ kommenteeris üks. „Ta on imekena, tema keha on vapustav ja see on niivõrd lahe riietus, kuid see sobib igale poole peale Cannes'i,“ kirjutas ka teine fänn.

Ka Cannes'i filmifestivali punasele vaibale saabus ta üpris paljalt. Kuigi Shayk oli selga valinud tumeda seeliku, mis ulatus maani, siis tema rindu kattis vaid väike topp, mis paljastas tema kõhu ja selja.

Ka see komplekt ei saanud fännide poolt kiita. „Nii halb valik,“ kommenteeris üks kasutaja modelli Instagrami postituse alla. „Kohutav riietus,“ lausus teine. „See näeb nii ebamugav välja,“ ütles ka järgmine kommenteerija.