Briti väljaanne Mirror kirjutab, et teisipäeval oli Cannes’i filmifestivalil vahejuhtum, kus näitlejad Tom Hanks ja Rita Wilson paistsid pidavat tulist sõnasõda ühe festivalil töötanud mehega. Vaidlusest avaldatud fotodest on näha, et Hanks on kurja näoga ja viibutab töötaja poole sõrme. Ka tema abikaasa Wilson ei paista fotodel õnnelik olevat.

Tom Hanks läks Cannes’i filmifestivalil töötajaga vaidlema.

Ühel pildil on Hanksil lausa rusikas püsti ning tema näoilmest võib välja lugeda, et ta pole teps mitte olukorraga rahul. Seni pole teada, mis erimeelsus näitlejapaari ja festivalitöötaja vahel tekkis.

Tom Hanks läks Cannes’i filmifestivalil töötajaga vaidlema.

Mirrori andmetel proovis festivalitöötaja olukorda lahendada ja näitlejaid rahustada. Pole teada, kuidas olukord täpselt lahenes, kuid pärast tulist vestlust siirdusid Hanks ja Wilson fotograafide ette ning manasid Cannes’i filmifestivali punasel vaibal ette rõõmsa näo.

Hanks oli festivalile selga valinud musta ülikonna ja samas toonis lipsu. Wilson säras kaunis mustas kleidis, mis ulatus maani. Ta kandis hõbedasi ehteid, mis kaamerate sähvides kenasti särasid. Oma kleidi juurde oli ta valinud samas toonis keebi.