Klum saabus punasele vaibale kollases Zuhair Muradi loodud kleidis ning ta oli teel filmi „La Passion de Dodin Bouffant“ esilinastusele. Tegemist oli tõeliselt uhke aga ka paljastava kleidiga - nimelt oli pidevalt oht, et kui Klum oma käsi valesti hoiab, vupsavad ta rinnad kleidist välja.

Heidi Klum Cannes'i filmifestivalil

Veel oli kleidil äärmiselt kõrgele, peaaegu puusani ulatuv lõhik. Kleidil olid ka keepi meenutavad varrukad ning kui modell oma käed üles tõstis ja varrukatega lehvitas, nägi ta välja nagu kaunis liblikas.

Heidi Klum Cannes'i filmifestivalil

Klum poseeris punasel vaibal fotograafidele rõõmsalt ning paistis enne filmi esilinastust olevat heas tujus. Õnneks oli tema kleidi rinnaosas niivõrd palju materjali, et Klum oma nibusid fotograafidele poseerides ei paljastanud.

Klum kandis läbipaistvaid kontsakingi ning tema sõrmi ehtisid mitmed säravad sõrmused, vahendab Page Six. Silmapaistva kleidi kõrval jäi tema meik minimalistlikuks ning tema juuksed olid kergelt lokkis.

Heidi Klum postitas oma paljastavast riietusest lühikese klipi ka oma Instagrami kontole. „Cannes“ kirjutas ta oma postituse kõrvale ja lisas juurde kollase südame. Klipis sasib ta seksikalt oma juukseid ning näitab oma kleidi rinnaosa lähemalt.