Ta on kogunud miljoneid fänne oma ausate riimide ja autentsuse tõttu ning tegemist on suure eeskujuga paljudele noortele räpparitele. Alates tema 2021. aasta miksteibi „Wild West“ edust ja lõpetades mitme BRIT Awardi nominatsiooniga, Central Cee lendab hetke kõrgemalt kui kunagi varem. Artist läks mullu TikTokis viraalseks Eve’i 2001. aasta pala „Let Me Blow Ya Mind“ sämpeldava looga „Doja“, mis on tänaseks kogunud üle 400 miljoni globaalse striimi. Järgnesid „LET GO“ ning „Me & You“ ning Central Ceest sai ka esimene UK räppar, kes kogus Spotifys aastaga miljard striimi. Central Cee on tõestanud, et tõelise edu saavutamiseks on vaja tööd ja pühendumust ning ta on innustanud ka teisi oma unistusi jälitama.

Central Cee debüütsingel „Loading“ ilmus 2020. aasta lõpus ning sellest sai kiiresti populaarne pala nii tema kodumaal kui ka mujal. Laul räägib tema enda elust ja kogemustest ning selle tugev sõnum vallutas kuulajate südameid. „Loading“ püsis Briti singlitabelis mitmeid nädalaid.

Pärast seda avaldas Central Cee veel mitmeid edukaid lugusid, nagu „Day in the Life“, „Commitment Issues“ ja „6 for 6“. Tema lüürika on siiras ja avameelne, rääkides tema elust ning sellest, mida ta on pidanud üle elama. Tema muusikas on tunda inspiratsiooni tema isiklikust kogemusest ning Londoni linnakultuurist.

Suure tõuke tema karjäärile andis interneti purustanud lugu „Doja“, millest sai möödunud aastal sotsiaalmeedia võrgustike sensatsioon. Tänaseks on sellel ainuüksi YouTube’s pea 110 miljonit vaatamist.

Oma lühikese karjääri jooksul on Central Cee teeninud juba palju tunnustust ning nomineerimisi erinevatel muusikaauhindadel. Ta sai oma esimese nominatsiooni 2021. aasta BRIT Awardsil, olles ka üks kolmest artistist, kes võistles kategoorias „Rising Star“. Kuigi ta võitu koju ei viinud, andis see märku tema kasvavast mõjust Suurbritannia muusikamaastikul.

Central Cee oli nomineeritud ka BBC Sound of 2021 auhinnale, mis on tuntud kui mõjukaim uue artisti auhind Ühendkuningriigis. Lisaks pälvis ta nominatsiooni 2021. aasta MOBO (Music of Black Origin) Awardsi kategoorias „Best Hip Hop Act“ koos teiste tuntud nimedega, nagu Stormzy ja Little Simz. Ainuüksi need nominatsioonid näitavad, et mees on muusikamaailmas kiiresti tõusmas ning tema annet ja potentsiaali tunnustatakse üha enam.

TOP 5 | Lood, mis purustasid interneti ehk Flex Festil esineva Central Cee suurimad hitid

Tänavuse festivalisuve avab Flex Fest. Sel korral 16.-17 juunini toimuva festivali üheks peaesinejaks on Central Cee, kes murdis mullu nii TikToki kui ka Spotify edetabeleid. Toome teieni hetke kõige kõvema UK räpisensatsiooni 5 suurimat hitti!

Central Cee on hetke kõige tähtsam Briti räppar, kes oma muusikas keevitab kokku elemente hip-hopist, träpist ja UK drillist. Alates tema 2021. aasta miksteibi „Wild West“ edust ja lõpetades mitme BRIT Awardi nominatsiooniga, Central Cee lendab hetke kõrgemalt kui kunagi varem.

One Up

Tegemist on Central Cee lühialbumi „No More Leaks“ esimese singliga. Selle keskmes on tõestisündinud lugu ehk räppari teekond vaesusest eduni.

Obsessed With You

2021. aasta sügisel ilmunud üllatussingel, mis sämpeldab PinkPantheressi viraalset TikToki lugu „Just for me“. Selle eelklipp kogus vaid ühe päevaga 7 miljonit vaatamist ja 1.5 miljonit meeldimist.

Loading



„Loading“ on singel, mis aitas muusikul teha läbimurde. 2020. aasta sügisel kuulajateni jõudnud pala heidab pilgu musta minevikku, kus tähesära oli veel ees ja Central Cee pidi leiba teenima narkodiilerina. See räägib tema ja Ivorian Dolli edust ning sellest, kuidas nad on oma elus vaeva näinud, et jõuda sinna, kus nad praegu on.


Let Go

Mullu detsembris ilmunud lugu kasutab ansambli Passenger 2013. aasta hitti „Let Her Go“ sämplit. Muusikavideo filmiti enne Central Cee väljamüüdud kontserti Londonis ja selle autoriks on tema pikaaegne koostööpartner Kunography. „Let Go“ on jätk oktoobris ilmunud lühialbumile „No More Leaks“. Lugu räägib sellest, kuidas Central Cee tahab oma minevikust lahti lasta ja edasi liikuda. Loo sõnum on positiivne ning see on saanud kiitust nii tema fännide kui ka muusikakriitikute poolt.

Doja

Central Cee läks mullu TikTokis viraalseks Eve’i 2001. aasta pala „Let Me Blow Ya Mind“ sämpeldava looga „Doja“. Räägib see Central Cee suhtest naisega, kes on inspireeritud Ameerika lauljatarist ja räpparist Doja Cat'ist. Lugu on kogunud palju tähelepanu tänu oma sõnumile ja rütmile ning on tänaseks kogunud üle 400 miljoni globaalse striimi ning loo menu tuules sai temast ka esimene UK räppar, kes kogus Spotifys aastaga miljard striimi.