„Mu onu Jaanus oli meremees ja see tundus nii äge amet olevat. Seal terendas võimalus pääseda välismaale. Aga onu ütles mulle teatud hetkedel, et ära sina küll unista meremeheametist – ju ta nägi ära, et mul pole seda soolikat. Sellega läks nagu läks“ rääkis Seeman.

Näitleja sõnul saadab vesi teda ikkagi, kuid teistes tegemistes: päästepaat Pärnu jõel, ansambel nimega Kala, merelinnad Haapsalu ja Pärnu, suveteater purjekakuuris ja ujuvmaja projekt.

30. mail tähistab Sepo Seeman oma 52. sünnipäeva. 2018. aastal tunnistas Seeman Kroonikale antud intervjuus, et mingil hetkel tagasi mõeldes ta isegi ehmatas – et kuhu kadus kümme aastat tema elust või et kuidas ta jõudis aastal 2001 nii palju teha. „Et kust ma selle aja, jõu ja hoo leidsin? Siis sai esinetud nii Kuldse Trio kui ka ansambliga Kala, olid veel koduteatri Endla etendused ja ma juhtisin telesaadet. Lisaks kõigele olid veel Endla ja Ugala suvelavastused, Haapsalu „Valge daam“, suvetuurid Kuldse Trioga, siis veel muusikal Linnahallis, laulupidu ja filmi „Vanad ja kobedad“ võtted… Pluss veel igasugused muud asjad, sünnipäevad ja peod-möllud. Ka Raadio 2s tegime koos Jüri Vlassovi ja Jaan Rekkoriga reedehommikuti saadet. Lisaks olid veel mingid ehitamised kogu aeg pooleli – suvekodud ja… johhaidii, ma ütlen! Kõik käis paralleelselt!“