Tartu südalinnas asuv restoran Hõlm kuulub MICHELIN Guide 2023 soovitatud restoranide nimistusse ning seda juba teist aastat järjest. Restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide Nordic põhjal kuulub restoran ka Põhjamaade parimate restoranide nimistusse. Peakokk Sven Pärn koos kogenud meeskonnaga pakub üllatusi täis maitseelamusi ja kulinaarseid naudinguid, mille kõik detailid on hoolikalt läbimõeldud, valmistatud ja serveeritud. Kutsume Sind imelisele maitserännakule koos 5-käigulise maitsemenüüga. Menüü maitserikkust täiendab spetsiaalselt juurde sobitatud joogivalik.
Suveperioodil on avatud restorani hubane terrass otse Raekoja platsi taga Toomemäe roheluses. Kuumal suvepäeval pakuvad jahutust põnevad kokteilid ja spetsiaalselt loodud terrassi päevamenüü. Kindlasti maitse ka värskendavat Lydia nime kandvat mokteili, mida pakume kahe erineva maitsenüansiga.

Restorani Hõlm suveterrass

Unistuste puhkus Tartu vanalinna hotellis Lydia ja seda kõike jätkusuutlikumal viisil

Tule ja naudi lõõgastavat puhkust Tartu südalinnas Toomemäe jalamil asuvas 4 tärni Superior hotellis Lydia.

Lydia hotell peab äärmiselt oluliseks, millise jalajälje jätame endast maha ja seega püüame samm-sammult astuda üha rohelisema mõttemaailma suunas. Seetõttu suuname ka külalisi tarbima vähem pakendeid, sorteerima prügi ning mis kõige olulisem- mesilased hotelli katusel toodavad kõige maitsvamat mett just meie hotelli külalistele mõeldes. Koos meie külalistega suudame luua majutuselamuse, mis mõtleb ka tulevikule.

Hotell Lydia on esimese hotellina Tartus tunnustatud ökomärgisega Green Key.

Mesilastarud Lydia Hotelli katusel

Privaatne spa-lounge

Hotellis asub erinevaid sauna- ja lõõgastusvõimalusi pakkuv hubane spa-lounge. Vaid hotellikülaliste kasutuses on lõõgastusala, sanaarium valgus- ja aroomiteraapiaga, leili- ja aurusaun ning bassein lamamistoolidega. Meeldiv kaminavalgus, hubane valgus ja rahulik muusika pakuvad võimalust unustada argirutiin ja nautida lihtsalt olemist.

Spa-lounge

Suurepärane mõte on veel enne suve üllatada oma kallimat romantilise luksuspaketiga, et üheskoos nautida duaalmassaaži ja imelisi maitseelamusi.
Või hoopis võtta aega iseenda jaoks ja nautida suurepärast puhkust Tartu südalinnas.

Puhkuse positiivsed emotsioonid – värskendav spa-lounge´i külastus, imelisi maitsenaudinguid pakkuv õhtusöök ning luksuslik hommikusöök väärivad jagamist.

Restoranis Hõlm korraldame ka põnevaid eriüritusi ning kutsume külla tunnustatud tippkokkasid teistest riikidest. Kui Sa soovid kuulda esimesena meie põnevatest eriüritustest, siis liitu meie parimate pakkumiste uudiskirjaga siin…

Kohtumiseni hotellis Lydia ja restoranis Hõlm
www.lydia.ee
www.holmrestoran.ee