Williams postitas endast pildid Instagrami esmaspäeval. Esimeses pildil seisis ta otse ja vaatas kaamerasse, teisel demonstreeris ta oma beebikõhtu ja asetas käed hellalt selle ümber. „Hoiatus: asjad ei ole alati sellised, nagu nad tunduvad. Ma üritan tõsiselt aru saada, kas laps on ees... või taga...,“ kirjutas tennisetäht oma postituse juurde.

Postitus kogus kiiresti palju meeldimise ja kommentaare ning vähem kui ööpäevaga on Serena postitusel juba üle 400 000 like'i. Piltide juurde on oma kommentaari jätnud mitmed kuulsad staarid ja ka Williamsi abikaasa. „See laps põtkib rohkem kui Olympia,“ kirjutas Ohanian ja viitas sellega paari esimesele lapsele Olympiale.

Williams teatas oma rasedusest 1. mail New Yorkis toiminud Met Galal, kui poseeris koos abikaasaga rõõmsalt fotograafidele. Pärast pidulikku üritust tegi ta postituse Instagrami, kus lausus, et oli väga elevil, kui Met Gala korraldaja Anna Wintour nad kolmekesi üritusele kutsus.

Williams ja Ohanian teatasid oma kihlusest 2016. aasta detsembris, oma pulmad pidasid nad 2017. aastal. Samal aastal sündis ka paari esiklaps Olympia.