„Oli äärmiselt vahva teekond. Galeriis mõned varasemad klõpsud, mis teel tehtud! Korralik kasvamine, uuest huvitumine, naermine, katsetamine ja tarkuse kogumine on käinud!“ kirjutas Anni Instagramis, tänades nii õpetajaid kui ka uusi sõpru.

„Nüüd veel mõni päev lasteaeda ja suvi algabki!“ kirjutas Anni lõpetuseks ja lisas, et pidupäeva tähistatakse terve perega. „Sõidame jaanalinde vaatama.“

2017. aasta suvel sündinud Rubi tuli Rahulate perre pärast pikka ootust. „See teekond on meie vahel olnud viis aastat, see on päris pikk protsess,“ selgitas Tomi 2018. aastal ja lisas, et lugu sai tegelikult päris alguse juba kümme aastat tagasi.

Nimelt elas Tomi toona üle mootorrattaõnnetuse, mis hakkas tema elu tulevikus oluliselt mõjutama. Pikka aega ei õnnestunud paaril rasedustestil kahte triipu näha ning see viis nad arsti juurde uuringutele, kus selgus, et õnnetuse tõttu pole Tomil enam võimalik loomulikul teel lapsi saada. „Ma olen viljakas, aga minust ei tule see viljakus lihtsalt välja. Selles oli see probleem,“ rääkis Tomi.

Rahulate peres kasvab veel pisipoeg Thor, kes nägi ilmavalgust 16. augustil 2022.

Jaga
Kommentaarid