Kroonika meelelahutusauhindade pidu toimub täna õhtul Põhja-Tallinnas asuvas Krulli kvartalis ning glamuurset õhtut juhivad imelised, juba mullu Kroonika seksikaimate tiitlitega pärjatud Grete Paia ja Franz Malmsten. Peo lavastamise eest kannab hoolt koreograaf, lavastaja ja näitleja Ingmar Jõela.

Peolaine saab alguse Kroonika veebis kell 18.30, kui nii otsepildis kui ka otseblogis kajastame uhkelt peovaibale saabujaid. Kogu õhtu jooksul toome kogu melu ja glamuuri nii kaamerate eest kui kaamerate tagant lugejate ja vaatajateni ning oodata on palju üllatusi. Pilk tasub peal hoida ka mahlakatel videointervjuudelt aasta suurimalt peolt.

Kell 19.30 tasub end lülitada TV3 lainele - televaatajad saavad otseülekandest teada kõigest, mis peol toimub ning samuti selguvad otsesaate ajal tänavuste meelelahutusauhindade võitjad. Õhtu krooniks on aasta seksikaima naise ja seksikaima mehe tiitli välja kuulutamine. TV3 vahendusel saab end peol toimuvaga kursis hoida orienteeruvalt kella 22.45.

Traditsiooniliselt valib ajakiri Kroonika välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, meelelahutussaated ja aasta seksikaimad. Meelelahutusvaldkondade kategooriaid on kokku kümme ning kõik võitjad selguvad Krulli kvartalis juba täna õhtul.