Saatejuht Grete Lõbu küsimuse peale, mis on viimase 50ne aasta kõige rajumad hetked suvetuuridel olnud, meenutas Ivo Alo Mattiiseni kokku pandud tuuri „Viis isamaalist laulu“. Ivo jagas, et selle tuuri kontserdid olid väga populaarsed ning leidus hetki, kus Ivo ja Alo ei teadnud kas lahkuvad lavalt tervelt või publik jookseb neist üle.

„Mul on millegipärast meeles just Viljandi kontsert. Seal oli tuhandeid, ma ei tea kui palju platsil kokku, aga kui see rahvas hakkas ühtäkki liikuma ja meie lava oli kokkupandud alustest ja kastidest, siis me vaatasime Alo Mattiiseniga teineteisele otsa ja me olime peaaegu kindlad, et see rahvamass lükkab selle lava pikali ja me jääme sinna alla.“

Lisaks rääkis Ivo oma fännidest ja nende ajas muutunud soovidest. „Kirju tuli omal ajal väga palju, ikka pakkide viisi.“ Kui fännide esimesed palved olid vähe viisakamad ja paluti autogramme paberile ning salvrättidele, siis mingi hetk tekkis mood, kus paluti autogramme juba kehale: nii kätele, jalgadele kui laubale jne. Kõige julgemad austajannad soovisid muidugist Ivoga ka lapsi.

Täna küsitakse autogrammide asemel hoopis ühiseid pilte.