Kaks aastat tagasi uuris Kroonika Tanelilt ja Laurenilt, et kui vanemad on peol, siis kellega on nende tütar Linda. Vahepeal on paar saanud ka teise tütre Luna ning nüüd esitati sama küsimus Tanelile ja Laurenile uuesti. „Kusjuures see on väga naljakas, sest kui sa seda küsisid, siis teadsin, et mu kõhus on Luna, aga me varjasime seda sellel peol,“ tunnistas Lauren. „Meie teadsime, aga tegelikult mitte keegi teine ei teadnud,“ lisas Tanel. „Eelmine kord oli laps vanaemaga ja ka seekord on lapsed vanaemaga, nii et aitäh vanaemale,“ avaldas Lauren.

Tanel muljetas ka oma uuest loost „Mustad purjed“ ja rääkis, et lugu salvestati eelmise aasta juunis. „Ma olen teinud vahepeal muusikavideoid ja üldse elus teinud päris palju muusikavideoid, aga nii laheda tiimiga ja nii ägedat videot ei ole ma vist mitte kunagi teinud,“ sõnas Tanel ja lisas, et muusikavideot tasub tema fännidel oodata järgmisel nädalal.

Juba varsti toimuvad ka Taneli ja Laureni pulmad. Kuidas läheb paaril tähtsa päeva ettevalmistustega? Tanel ja Lauren vastavad küsimusele kelmikalt ja jätavad õhku salapära. „Meil on kokkulepe tehtud, et oma pulmas mina lavale ei satu,“ lausus Tanel. „Mina olen aga kindel, et meie pulmas on Tanel lõpuks laval,“ ütles Lauren.

Vaata lähemalt videost ja kuula ka Taneli uut lugu „Mustad purjed“!

Jaga
Kommentaarid