Armastatud näitleja ja meelelahutaja Jonah Hilli on oma elus uue lehekülje pööranud ja esimest korda isaks saanud, vahendab ajakiri People.

Kui Jonah puudus oma õe Beanie Feldsteini pulmadest, mida peeti 20. mail, hakati spekuleerima, et näitleja on arvatavasti haiglas ja tervitamas siia maailma ühte pisikest imet. Jonah on meediale kinnitanud, et tõepoolest, väike päike on tänaseks sündinud. Sünnipäeva ja sugu pole avalikustatud.

Märtsis märgati Hilli tüdruksõbra sõrmes ka suurt kivi. Kas sõrmus on lihtsalt kena aksessuaar või omab suuremat tähendust, ei oska öelda, sest kihlumise kohta keeldutakse kommentaare andmast.

04.04.2023 Malibus tehtud pilt Olivia Millari käest ja säravast kivist.

Hilli ja Millari romantiline suhe on avalikkusele teada olnud 2022. aasta septembrist, kui neid nähti Santa Barbaras teineteise seltskonda nautimas.

Enne suhet Millariga oli Oscarile nomineeritud näitleja kihlatud Gianna Santosega, kuid 2020. aasta oktoobris otsustati lahku minna. Pärast lahkuminekut Giannaga nähti Hilli surfari Sarah Bradyga, kelle kohta levisid samuti kuulujutud 2022. aasta veebruaris, et paar on kihlunud. Viimased kõlakad lükkas Jonah kiiresti ümber.