Brigitte tõdes Kroonikale antud intervjuus, et praegu flirdib ta hoopis selle mõttega, et ta oleks terve suve kaine, ja pühendab ennast ainult tööle, ennekõike oma raamatule „Ärahellitatud printsess“.

„Seda tiitlit, mis on raamatu pealkirjaks, on mulle eluaeg pandud erinevate meeste poolt. Esiteks, eks selles ongi kübeke tõtt, aga teiseks – see ei ole halb. Printsess olla on tööülesanne. Meil on maailmas olemas kuningad, kuningannad, printsid ja printsessid. Ja kui ongi ära hellitatud, siis – see ei ole ju halb. Tunnistan, et olen igavene hedonist, teisisõnu ärahellitatud printsess. See tuleb ka raamatust välja,“ rääkis Brigitte.

Sügisel jätkab ta ka eraettevõtlusega meelelahutusmaastikul. „Tunnen, et olen kasvanud ärinaise ja inimesena võib-olla kõige rohkem. Kuidagi saanud paika selle, et millisel hetkel ma olen Brigitte Susanne Hunt ja millisel hetkel oma kaubamärk BSH – ja kuidas nende vahel energeetilist tasakaalu hoida. Kõige suurem märksõna on energeetiline tasakaal. Tuleb olla glamuurne, vägev ja särav, aga tuleb ka võtta aega iseendale. Mõtlemiseks ja üksiolemiseks. Kui ma aasta tagasi tegin reklaami saatele „Vallaline kaunitar“, kuulutasin, et otsin oma elu armastust, siis praeguseks olen selle armastuse leidnud – (rõkates) see olen mina ise! Praegu ma ei taha ühtegi meest näha ka! Kõik! Pole aega. Vaatame aasta pärast uuesti,“ ütles Hunt.