Küsimusele, kas Lenna oli kunagi midagi varastanud, vastas Kuurmaa: „Olen ühe oma sõbrannaga pulli teinud küll,“ tõdes Lenna naljatledes.

„See ei olnud Eestis. Mõtlesime, et kas on võimalik, et jalutad poest välja, mingi asi kaasas, ja siis ei hakka midagi piiksuma. Me võtsime poest väga väikse asja ja minu meelest viisime pärast ka tagasi. Õudselt halb tunne oli pärast. Lollina ja noorena tundus, et sellise asja võiks küll ära proovida. Ärge seda järele tehke!“ ütles Lenna ja lisas, et see oli väga rumal asi, mida teha.

Lenna ja nublu annavad 17. juunil Käsmus ühise kontserdi. Muusikud lubasid, et eesseisval kontserdil „Kahekesti kasteheinas“ saab kuulda nende parimad hitte ja ka üllatuslugusid, mis on spetsiaalselt selleks kontserdiks kokku pandud ning on Käsmu atmosfääriga sobivas sümbioosis.

„Käsmu on minu jaoks romantiline ja ilus kohake. Koht, kuhu on alati hea meel tagasi tulla ja mis tekitab hea ja sooja tunde. Sel korral koos ühe cool’ima kohaliku räppariga,“ sõnas Lenna. „See saab kindlasti olema äge ja midagi erilist.“

„Käsmu sobib meie kontserdi jaoks ideaalselt, sest suvel muhedamat esinemispaika annab leida,“ nõustus nublu.