Pühapäevaseks jumalateenistuseks oli West järginud enda viimase aja lemmiktrendi ehk pannud selga suurte õlanditega T-särgi, millel ilutses saksakeelne kiri „polizei“. Jalas olid tal kitsad mustad retuusid ja jalanõud, mis meenutasid rohkem sokke.

Kuigi räppar nägi kummaline välja, oli tema uus pruut valinud selga midagi veel absurdsemat. Bianca kandis musta kleiti, mis kattis tema keha pealaest jalatallani. Eriti koomiline nägi välja suur silindrit meenutav kaelus.

Sotsiaalmeedias pakkus paari riietus palju kõneainet ning Bianca kleidi üle hakati kiirelt nalja viskama. „Kas tal on varurehv ümber kaela?“ uuris üks Twitteri kasutaja. Mitmed teised säutsujad võrdlesid naise riietust aga hoopis kondoomiga. „Siit tuleb selle hooaja kondoomivälimus 2023,“ tõdes üks kommenteerija. „See ei ole mood. See on hullus,“ lausus järgmine Twitteri kasutaja. „Mõned haruldased tulnukad on taevast alla kukkunud,“ tõdes veel üks säutsuja.

Leidus ka neid, kes soovisid teada, millises kirikus Kanye ja Bianca käivad ning kas pastor on neid juba püha veega sisse õnnistanud.

Kanye ja Bianca abiellusid tänavu jaanuaris. Tegemist polnud siiski ametlikult abielu sõlmimisega, kuid paar korraldas tseremoonia ja vahetas sõrmuseid.

Pole teada, kaua Kanye ja Bianca on paar olnud, kuid Bianca liitus räppari ettevõttega Yeezy 2020. aasta novembris. Pärast seda on Kanyel olnud veel mitu kallimat, kuid tundub, et Bianca on talle südamelähedasem kui teised.

Enne „pulmade“ toimumist oli Kanye ametlikult vaba mees olnud kaks kuud. Tema eksnaine Kim Kardashian andis lahutuspaberid sisse juba kaks aastat tagasi, kuid ebakõlade tõttu jõustus lahutus alles mullu sügisel.