Melissa Mazurtšak tunnistab, et Eesti muusikamaastikul on just tema vend tema suurimaks lemmikuks. „Tema teekond ja see, kuidas ta on jõudnud siia, kus ta täna on, see on minu jaoks midagi vinget,“ ütleb ta. Rokkariks ta ise aga saada ei soovi.

Mida siis vend oma õele enne superstaarisaatesse minekut soovis? „Okas kurku,“ naerab Melissa.

„Ollie“ Mazurtšakile on nii muusikuteel kui pereelus olnud suunanäitajaks isa, 2 Quick Starti trummar Jüri Mazurtšak. Jürilt on saanud muusikapisiku ka tütar Melissa, kes inseneriteaduse magister ja töötab Wise'is IT-alal otsingumootori optimeerijana. Melissale meeldib laulda – koostöös Oliveriga on ta salvestanud kavereid oma YouTube’i kanalile.

Jüri meenutas Kroonikale antud intervjuus üht toredat seika Oliveri lapsepõlvest. „Kolmeaastane Oliver laulab „Kaelakee häält“ koos õekese Melissaga. Hindamatu materjal! Viieaastasel Melissal on kõik kenasti kontrolli all, Oliveri jaoks on helistik aga pisut kõrge. „Ka su pilk kõik öelda võib“ tuli tal lausa välja karjuda, et helistikus püsida. Ta sai hakkama, aga oh õnnetust, ei saanud pidama ja jätkas võidukalt laulmist, sõites Melissa fraasi sisse. Õde võttis kiiresti olukorra kontrolli alla, pani käe Oliveri suu ette, mille peale viimane kaotas tasakaalu ja kukkus. Õnneks oli pehme maandumine. Melissa sai oma osaga jätkata, kuid pidi lõpuni siiski üksi laulma, sest Oliver solvus.“