Robert ja Tiffany väisasid eile näitlejate Matt Damoni ja Ben Afflecki produtseeritud filmi „Kiss the future“ esilinastust. Film räägib Bosnia sõjast ja kuidas ansambel U2 aitas sellele omal ajal tähelepanu pöörata. Film esilinastus Tribeca filmifestivalil, mille üks asutajates oli 2002. aastal ka Robert De Niro ise.

Robert De Niro hoiab punasel vaibal pisitütre ema Tiffany Cheniga käest kinni

Fotograafid tabasid paari punasel vaibal käest kinni hoidmas. Tiffany kandis musta kleiti, mille peale oli pannud suurema kardigani ning aksessuaariks olid päikeseprillid ja Chaneli heleroosa käekott. Robertil oli seljas lihtne hall polo ja must pintsak.

Üritusel nähti neid suhtlemas selliste staaridega nagu Brendan Fraser, Debra Messing, Kate Siegel, Stephan Kay ja Noah Centineo, vahendab ajakiri People.

Robert De Niro ja Tiffany Chan turvameestega

Esimesed kõlakad De Niro ja Cheni suhte kohta hakkasid levima 2021. aastal, kui neid märgati käsikäes Prantsusmaal jalutamas.

Kui paari märgati tänavu märtsis, siis ei soostunud filmistaar oma kallima identiteeti avalikustama. Robert ja Tiffany jäid kaamerate ette õhtusöögile siirdudes ning tollal oli näha, et Chen on beebiootel, vahendab Page Six.

De Nirol on varasematest suhetest kuus last. Oma esimese naise Diahnne Abbottiga on tal tütar Drena ja poeg Raphael, oma endise tüdruksõbra Toukie Smithiga kaksikud Julian ja Aaron, ning endise abikaasa Grace Hightoweriga poeg Elliot ja tütar Helen Grace. De Niro ja Hightower abiellusid 1997. aastal ja olid koos 21 aastat.