Möödunud pühapäeval tähistas Harry ja Meghani tütar Lilibet oma teist sünnipäeva. Briti meediani jõudnud info kohaselt sai paari noorem laps mitu hinnalist kingitust. Väidetavalt saatis kuningas Charles oma noorimale lapselapsele kingiks elusuuruses nukumaja, kuid Meghan otsustas Lilibetile anda midagi, mis on talle kuulunud juba pea kümme aastat.

Allikate sõnul sai kaheaastane sünnipäevalaps endale Cartier käekella, mille väärtuseks peetakse umbes 5800 eurot. Meghan ostis selle endale 2015. aastal, kui tema näitlejakarjäär oli tõeliselt õitsema löönud ning ta teenis seriaali „Suits“ eest suuri summasid.

„Roll tundus verstapostina, nii et otsustasin kella osta,“ ütles Meghan kunagises intervjuus, kus ta juba toona paljastas edasise plaani seoses antud ehtega. „Otsustasin, et ühel päeval kingin antud kella oma tütrele edasi. See annab asjadele tähenduse, sest siis on neil eriline seos.“

Antud tüüpi käekellal pole seos vaid Meghaniga, vaid Cartier French Tanki omanikuks oli kunagi ka printsess Diana. Ka varalahkunud Harry ema sai antud ehte kingitusena oma isalt, kui Diana tähistas 21. sünnipäeva. Hiljem rändas see käekell Harry kätte.