Alles eelmisel nädalal märgati popstaar Shakirat Hispaanias jälgimas vormeliäss Lewis Hamiltoni võistlemas Grand Prix etapil. Neid on lisaks sellele mitmel korral koos väljas nähtud ning allikate väitel on nad lähedasemaks saamas, vahendab People. „Nad veedavad koos aega ja on 'õpime teineteist tundma' staadiumis. See on lõbus ja flirtiv,“ sõnas üks allikas, kes tunneb nii Shakirat kui ka Hamiltoni.

Sahinad kahe maailmakuulsa staari värskest suhtest ei ole mõjunud hästi näitleja Tom Cruise'ile. Varsti pärast seda, kui popstaar Hispaaniast ära kolis ja end Ameerika Ühendriikides sisse seadis, nähti Tomi Shakiraga flirtimas. Väljaande Mirror andmetel oli Cruise jõudnud juba oma sõpradele rääkida, et tal ja Shakiral on „imeline keemia“ ja lauljatar teeks suure vea, kui nad peagi kohtamas ei hakkaks käima.

Nüüd on üks näitleja sõber avaldanud, et kuuldused Shakira ja Hamiltoni suhtest on Cruise'i egole tugeva põntsu pannud. Tom olla solvunud, et Shakira tema tunnetele ei vastanud ja otsustas potentsiaalset suhet arendama hakata hoopis näitleja „sõbra“ Lewis Hamiltoniga.

„Tomi ego kannatas seetõttu meeletult. Eriti teeb see talle haiget seetõttu, et ta pidas Lewist oma sõbraks,“ avaldas üks allikas.

Shakira oli veel aasta tagasi suhtes jalgpalluri Gerard Piquega, kuid nende suhe purunes aasta tagasi, kui lauljanna sai teada, et vutitäht oli juba mõnda aega teda petnud. Neil on kaks ühist poega: Sasha ja Milan. Selle aasta kevadel otsustas Shakira Hispaaniast lahkuda ja elab nüüd lastega Ameerikas.