Seidi jagas eile oma Instagramis, et soovis Maxima eest, ühe vanema mehe käest mett osta ning selle eest telefonis oleva kaardiga tasuda. „Ma küsisin ta käest, kas ma saan kaardiga maksta. Ta ütles: „Ei. Aga siin samas on pangaautomaat, kust saab raha välja võtta.“ Ja siis ma ütlesin talle, et oi väga kahju, mul on ainult telefon, millega ma saan maksta.“ Selle avalduse peale olevat vanem meesterahvas aga hoopiski pahaseks saanud ja öelnud sisuloojale, et ta on ilmselgelt liiga laisk ja tulnud vanainimese aega raiskama.

„Mis sa tuled siia vanainimest lollitama?“

Müüja

Seidi proovis härrale selgitada, et tegemist ei ole laiskusega ja ta saab tõepoolest maksmiseks oma telefoni kasutada. Selle peale ütles müüja: „Nojah, ma võin sama hästi maksta kombaini ja autorehviga.“ Sisulooja tõdes, et arvatavasti polnud müüja telefoniga maksmise võimalusest teadlik. „Ehk siis ta ei teadnud, et telefoniga saab maksta ja ta hakkas mind sõimama. Sellepärast, et tema ei tea.“ Müüja oli Seidi sõnul täitsa kurjaks saanud.

Sisulooja kirjutas oma jagatud loo juurde, et kogu see olukord tõi talle lausa pisara silma. „Mind teades, mul tuli pisar silma, sest ta läks nii kurjaks.“

Sisulooja Seidi Voogre jagamas enda lugu