Uhke maja müügi järel loodab Stewart kolida tagasi oma kodumaale Suubritanniasse ja seada end sisse Londonis. Väidetavalt tunneb ta, et tal puudub Los Angeleses elades privaatsus ja ta on väsinud pidevalt Ühendkuningriigi ja Ameerika vahel lendamisest.

Mõned päevad tagasi pani Stewart oma luksusliku maja müügile. Muusikule kuulub Los Angeleses linnas ligi 3000 ruutmeetri suurune kinnistu, kuhu kuulub suur häärber koos basseini ja jalgpalliväljakuga. Häärber on üles ehitatud euroopalikus stiilis ja oma kinnistu müügikuulutuses küsib muusik 70 miljonit dollarit.

Stewart ostis oma kauni Los Angelese maja aastal 1991 ja maksis selle eest tollal natukene üle 12 miljoni dollari. Lisaks sellele kinnistule pani legendaarne muusik müüki ka oma Malibus asuva kodu - tolle eest küsib ta 49,5 miljonit dollarit. Samuti kuulub talle maja ka Florida osariigis, mis asub kaunil Palm Beachil, vahendab New York.

Stewarti kolimine tagasi Londonisse on tema perele vaid meeltmööda ja nad ei pea enam nii palju kahe riigi vahel reisima. Juba praegu õpivad Stewarti ja tema abikaasa Penny Lancasteri (52 ) pojad Alastair (18) ja Aiden (12) Inglismaal. Penny on juba viimased paar aastat töötanud aktiivselt vabatahtliku politseinikuna.