Khloe ja Tristani poeg Tatum sündis 2022. aasta juulis surrogaadi abil. Pärast lapse sündi ametlikke pabereid täites otsustas tõsielustaar anda oma pojale enda perekonnanime ehk Kardashiani. Hiljem sai poiss endale siiski isaga sama perekonnanime. Samas on väljaanne TMZ nüüd paljastanud, et ka Tatum polnud alguses poisipõnni eesnimi, kuid pole teada, mis nime Khloe alguses oma lapsele pani.

Teine Ameerika väljaanne aga tõi päevavalgele, et poisipõnn kandis ametlikes dokumentides alguses nime „Baby“. Pole teada, millal Khloe selle Tatumi vastu välja vahetas.

Spetsiifilist põhjust sellele, miks otsustas Khloe oma poja nime vahetada, pole teada. Väidetavalt võib põhjus olla selles, et Khloe ja Tristani surrogaat jäi lapseootele just sel ajal, kui avalikuks tuli uudis, et Tristan oli Khloe'it taas petnud ja ühe teise naisega salaja last saamas. Kokku on Tristanil kolme erineva naisega neli last.

Khloe ja Tristan hakkasid kohtamas käima 2016. aastal ja kaks aastat hiljem sündis nende tütar True Thompson. Nad läksid lahku 2021. aasta suvel, kuid peagi oli paar taas koos. Eelmise aasta alguses läksid nad taas lahku, kuna vahepeal tuli välja, et Tristan oli teise naisega lapse saanud. Khloe väitis oma perekonna kuulsas telesaates, et Thompson polnud talle midagi rääkinud sellest, et saab koos teise naisega lapse ega maininud seda ka siis, kui Khloe ja Tristan püüdsid koos teist last saada.