„minuga“ on suurepärane järg Karl Killingu ja villemdrillemi hitsinglile „hoia end“. Viimasega avas Karl oma debüütalbumi projekti kohe selle aasta alguses ja tõusis esmakordselt Eesti Spotify tabelis esikohale. Eesti raadiote Airplay tabelis jõudis lugu 14. kohale ja on siiani nii raadiote kui Spotify edetabelites.

„Lugu sündis algselt Helsingis kui käisin spontaansel sessioonil ühe väga andeka produtsendi Victor Nordisega. Kui paar õlut oli joodud ja meeleolu pingevabam, hakkas Nordis mulle oma instrumentaale mängima. Samal ajal hüppas ka stuudiosse üks mu väga hea sõber, Soome artist Ares, kes aitas loo meloodiatega kaasa. Laul ise oli sahtlis juba üle aasta, kuni Jüri ühel sessioonil seda kuulis ja oli väga vaimustuses. Alguses oli loo sisse laulnud Ares ja mõtteid kolksutades sain aru, et hoopis Jüri sobiks sellele laulule vürtsiks ja nii see salvestatud sai.

Laulu saatva muusikavideo lavastas Bertan Can ja filmis selle koos Ben Raybone’ga. Laulusõnade kaasautoriks on Lauri Räpp.

Olen alati tahtnud Jüriga koos lugu välja anda, sest ta on üks andekamaid ja toredamaid kutte meie muusikamaastikul. See on suur privileeg, et saan kutsuda Jürit enda sõbraks. Veel suurem au on temaga koos muusikat teha!“, kommenteeris Karl.

„Karl mängis mulle laulu demo, millele ma ei suutnud ei öelda. Ma pole ametlikult kunagi lugu koos kellegagi välja andnud nii, et oli ka aeg. Pluss see andis võimaluse hea sõbraga koos pulli teha. Igatahes väärt koostöö!“ ütles Jüri.

„Tahtsin teha lõbusa suvevideo, mis on maitsekalt stiliseeritud, kuid siiski publikuga suhestuv. Kui kuulsin Karli ja Jüri laulu, teadsin, et see sobib minu kontseptsiooni jaoks ideaalselt. Tegelikult on see esimene kord, kui kasutasin oma videos sellist kallist kraami nagu uhkeldav auto ja eralennuk, mis seekord sobis vibe'ina kontrastiks väga hästi.

Üks tähelepanuväärne asi oli see, kui sõitsime video kaadrite jaoks ringi ja kohtasime Türgi veoautojuhte, kes olid meiega väga sõbralikud ja helded, pakkudes palju maiustusi, kohvi ja parimaid soove“, kirjeldas Bertan Can.

Noor laulja, laulukirjutaja ja produtsent Karl Killing on produtseerinud ja kirjutanud lugusid mitmetele tuntud Eesti artistidele nagu 5MIINUST, villemdrillem, Elina Born, Grete Paia, Jüri Pootsmann ja pluuto. Killing saab oma loomingus inspiratsiooni isiklikest kogemustest ja emotsioonidest ning väga erinevatest žanrites, ent tema keskteeks muusikas on R&B.