Alaina jagas Instagramis kauneid kaadreid oma pulmapäevast ja abikaasast Mattist. Nad poseerisid koos nii kõrghoone rõdul, suudlesid kuumalt liftis, näitasid oma abielusõrmuseid ja tantsisid pulmapeo. „9. juuni 2023 on mu elu üks parimaid päevi. Selle elu jooksul ja ka järgmises leiab minu hing alati sinu oma,“ kirjutas pruut oma postituse juurde. Tegemist olid kahtlemata kauni fotoseeriaga, kuid Eminemi fännid olid pilte nähes mures - miks ei poseeri kuulus räppar ühelgi pildil?

Kiirelt hakkas fännide seas levima kahtlus, et Eminem oli otsustanud oma tütre pulma vahele jätta. „Nii, et Eminem jättis Alaina pulma vahele?“ säutsus üks fänn Twitteris. „Marshalli polnudki pulmas?“ uuris ka teine fänn viidates muusiku sünninimele Marshall Bruce Mathers III. Taolisi säutse, kes tundsid muret, miks muusikut oma tütre pulmas polnud, oli veel mitmeid.

Teisalt leidus ka fänne, kes arvasid, et tegelikult oli Eminem ikka oma tütre pulmas kohal, kuid ei poseerinud koos Alainaga igal pildil. „Ärge öelge mulle, et see mees vältis oma tütre pulmas piltidel olemist? Või palus ta postitada vaid need fotod, kus teda ennast peal ei ole?“ spekuleeris üks säutsuja. Teine arvas, et Eminem oli kindlasti pulmas kohal, kuid ei tahtnud oma kuulsusega varjutada tütre tähtsat päeva ja ei roninud igale pildile seetõttu poseerima.

Eminem pole ise kinnitanud ega ümber lükanud seda, kas ta võttis oma tütre pulmast osa või mitte, vahendab Page Six.

Alaina ja Matt abiellusid eelmise nädala reedel Ameerikas Detroitis ning nende pulmast võtsid osa 125 lähedast ja sõpra. Eminemi teine tütar Hailie Jade Mathers oli pulmas peapruutneitsi.