Palma tegi Jenneri ettevõtte Kylie Cosmetics heaks tööd kolm aastat tagasi, tollal oli tegemist väikese tööotsaga. Palma osales ühe päeva kestnud pildistamisel 2020. aasta juunikuus ja pidi selle eest saama 2000 dollarit. Tollal eeldas ta, et raha jõuab tema pangakontole järgneval kuul, vahendab Daily Mail.

Nüüd väidab ta, et pole tõsielustaarilt tolle tööotsa eest aga raha saanud ja on otsustanud Kylie Jenneri ettevõtte vastu võtta ette kohtulahingu. Kohtule esitatud dokumentidest selgub, et Kylie Cosmetics hilines Palmale tema osutatud teenuste eest maksmisega üle 30 päeva ja seetõttu on nüüd kogunenud Jenneri ettevõttele 60 000 dollari suurune trahv.

Veel tuleb välja, et Palma oli osalenud 2020. aasta augustis ka ühel tööpäeval ja pidi selle eest samuti 2000 dollarit teenima. Ka tolle tööotsa eest polnud 30 päeva jooksul talle palk saabunud ja hilinemise tõttu soovib ta ka augusti töötasu trahvisummana 60 000 dollarit. Kokku on ta esitanud seega Kylie Cosmeticsi vastu 120 000 dollari suuruse hagi.

Ettevõtte esindaja aga vaidleb modelli väidetele ja hagile vastu. Esindaja sõnul on Kylie Cosmetics ettevõttel olemas dokumendid, mis näitavad, et Palmale maksti mõlema tööotsa eest tasu enne 45-päevast perioodi pärast võtteid.

Üks Jenneri ettevõtet tundev allikas sõnas, et üks võimalus, kuidas segadus Palma palgaga on tekkinud, võib peituda tegelikult modelli esindavas agendis. Nimelt usutakse, et agent ei edastanud Palmale õigetähtaegselt tema töötasu ja seetõttu on Kylie Cosmeticsi maine antud küsimuses puhas.