Pühapäeval postitas Kourtney Kardashian enda instagrami kontole mitmeid pilte, kus ühel on ta Blink-182 kontserdil sildiga „Travis, ma olen rase!“. Teistel piltidel poseerivad intiimselt tulevased lapsevanemad koos, kus ka ühel Travis suudleb Kourtney beebikõhtu.

Kourtney ja Travis leidsid üksteist 2020. aasta detsembris. Sellest ajast saati on nad lahutamatud, käsikäes käiakse kõigil punase vaiba üritustel ja ka sotsiaalmeedia kubiseb fotodest, kus paar armsalt poseerib. Paarike kihlus 2021. aasta detsembris ja juba järgmisel aastal nad abiellusid.

Kourtney on ka jaganud tõsielusaates „The Kardashians“ oma kunstliku viljastamise teekonda, mis lõpuks ei õnnestunud. „Me sooviks last üle kõige, aga ma tõesti usun sellesse, et Jumalal on meile midagi varuks. Kui see on beebi, siis ma usun, et see juhtub,“ räägib Kourtney oma pere tõsielusaates.

Pikem lapseootuse teekond seletab, miks mõlemad on ülimalt rõõmsad Kourtney lapseootus uudisest.

Tegemist on esimese Barker-Kardashiani lapsega. Kourtneyl on eelmisest suhtest Scott Disickuga (40) kolm last: Mason, Penelope ja Reign. Travisil on esimesest abielust kolm last: Landon, Alabama ja kasutütar Atiana.