Möödunud nädalavahetusel tähistati Ühendkuningriigis kuningas Charles III sünnipäeva. Tema auks toimus uhke paraad ja taevast kaunistasid kokku 70 lennukit.

Kuninglik perekond eesotsas kuningas Charlesi ja kuninganna Camillaga saabusid Buckinghami palee rõdule rahvast tervitama. Veel saabusid rõdule prints William ja printsess Kate oma kolme lapsega, printsess Anne oma abikaasaga, prints Edward ja tema abikaasa Edinburghi hertsoginna Sophie. Kenti hertsog ja Gloucesteri hertsog ja hertsoginna olid samuti rõdul, kuid jäid Charlesi perekonnast eemale.

Williami ja Kate'i noorim laps, 5-aastane prints Louis oli aga sinivereliste seas suurim staar. Ta teeskles rõdul, et sõidab ringi mootorrattaga. Samuti tervitas ta tõsise pilguga kohaletulnud rahvast ja paistis neist vaimustunud olevat.

Kui Kate lastega Buckinghami palee ette kaarikuga sõitsid, siis ühel hetkel haaras Louis oma ninast, hoidis sellest kinni ja tegi lõbusaid grimasse.

Prints Louisi vanem vend prints George paistis Trooping the Colour tseremoonial oma nooremast vennast vaoshoitum. Ka printsess Charlotte käitus tagasihoidlikult Buckinghami palee rõdul.