Tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian šokeeris avalikkust oma riietuse valikuga Louis Vuitton moesõul. Kim on tuntud oma mitmekülgse ja julge stiili poolest. Tal on alati midagi varuks.

Kardashian tuli kohale kandes digiteeritud kamotrükiga spordirinnahoidjat ja retuuse koos põrandapikkuse karusnahast mantliga. Oma sportliku välimuse täiendamiseks pani ta juurde suure karvase vöökoti koos läbipaistvate kontsadega.

Tuhanded inimesed panevad staarile Twitteris puid alla, nimetades seda ta aegade halvimaks riietuseks. „See riietus on väga halb, “ arvas üks kommentaar. „Vallandage ta stilist kohe!“ ütles teinegi kommentaar.

Fännid naeruvääristasid riietust ja hakkasid seda võrdlema populaarse arvutimänguga Minecraft. „ Mis ajast on Kimberly Minecrafti tegelane?“ arvas üks fänn. „Kui sa oled moesõul, aga kohe pärast seda toimub Minecrafti turniir,“ ütles teinegi fänn.

Üks fänn otsustas meemi teha ja viitas, et parandas olukorra ära.

Kardashiani toetajad hakkasid kaitsma ta riietust. Kuigi suurem enamus nõustus, et see pole ta parim riietuse valik.

Selle kõrvalt on Kim siiski tänapäeval trendipüstitaja positsioonis. Pärast oma lahkuminekut muusiku Kanyega hakkasid tal tekkima paanikahood, sest ta oli ka Kimi stilist.

„Ma jõudsin selleni, kus küsisin temalt nõu kõige kohta, kuni selleni välja, mida ma kannan,“ tunnistas Kim oma tõsieluseriaalis „The Kardashians“ .