Fännide sõnul sarnaneb Titani allveelaevasaaga „Simpsonite“ 17. hooaja 10. episoodiga, mis läks eetrisse aastal 1998. Seal usub Homer, et mees nimega Mason Fairbanks on tema ammu kaduma läinud bioloogiline isa ja nad asuvad koos veealusele seiklusele. Mason ja Homer võtavad mõlemad väikese allveelaeva, et leida merepõhjast üles laevaga „Piso Mojado“ põhjaläinud aare, vahendab Hollywood Reporter.

Kõik läheb hästi, kuni Homer jääb oma allveelaevaga korallide vahele kinni ja tema laeva hapnikutase hakkab langema. Ta kaotab teadvuse ja ärkab kolm päeva hiljem haiglas üles.

Nüüd on multika fännid veendunud, et selle episoodiga saab paralleeli tõmmata OceanGate'i allveelaevaga Titan, mis äsja hävis ja milles viibinud viis inimest hukkusid, kuna hapnik sai allveelaeval otsa. Titanil viibinud inimesed olid seiklusel, mille plaan oli avastada Titanicu vrakki Atlandi ookeani põhjas.

OceanGate kaotas kontakti allveelaevaga 19. juunil, kui laevale jäänud hapniku oleks jagunud 96 tunniks.

Suurte „Simpsonite“ sarja fännide seas on juba mõnda aega visatud nalja selle üle, et kuulus multikas näeb tulevikku ette. Väidetavalt on lausa 31 juhtumit selle kohta, kus mõnes episoodis näidatu klapib reaalses maailmas toimunud sündmustega. Näiteks on sari „ette ennustanud“, et Ameerika Ühendriikide presidendiks on ühel hetkel olnud Donald Trump või et Lady Gaga ripub oma Super Bowli šõu ajal trossidega laest.