Väljaanne Page Six kirjutab, et väidetavalt oli prints Harry käinud Spotifyle välja oma taskuhäälingusaate idee. Igas saates oleks ta läbi viinud intervjuu kuulsate juhtidega, näiteks Vladimir Putini, Donald Trumpi ja Mark Zuckerbergiga ning peamiselt oleks ta uurinud nende lapsepõlvetraumade kohta.

Kui Harry võis selles idees näha tõeliselt suurt pärlit, siis Spotify juhid sellega ei nõustunud. Nad olid Harry saatekavandist olnud pehmelt öeldes hämmastunud, teadsid olukorraga kursis olnud allikad rääkida.

Lisaks Putinile, Trumpile ja Zuckerbergile oli Harryl plaan intervjueerida ka paavst Franciscust ning Sussexi hertsog soovis vestelda temaga religioonist. Veel oli Harry pidanud plaani saatest, mis keskenduks isadusele ning sarjast, mis käsitleks ühiskonnale olulisi teemasid nagu kliimaprobleemid.

Allikate sõnul olid mitmed Spotify töötajad Harry plaanis sügavalt kahelnud ja toonud välja, et inimesed nagu Putin ja Zuckerberg annavad ülimalt harva intervjuusid, veelgi enam oma eraelu kohta.

Hoolimata sellest, et Harry ja tema abikaasa Meghan olid Spotifyga sõlminud enam kui 20 miljoni dollari suuruse koostöölepingu, ei viidud ühtegi printsi väljakäidud taskuhäälingusaate ideed ellu.

Eelmisel nädalal teatasid Spotify ja Sussexi hertsogipaari ettevõte Archewell Audio, mis Meghani taskuhäälingusaate väljaandmisega tegeles, et nende teed lähevad vastastikusel kokkuleppel lahku. „Meghan jätkab „Archetypesi“ kuulajaskonna jaoks sisu arendamist teisel platvormil,“ kommenteeris Archewelli esindaja. Sellega sai läbi nende 2020. aasta teises pooles alguses saanud koostöö.