Laupäeval postitasid Kourtney ja Travis sotsiaalmeediasse armsa klipi, kus nad avaldasid oma peagi sündiva lapse soo. Videos on Travis ja Kourtney õue trummikomplekti püsti pannud ning Kourtney istub Travise süles trummide taga.

Taustal on kuulda hõiskeid ja mitu inimest mainib, et nad on lapse soo teada saamise üle elevil. Seejärel hakkab Travis trummi põristama ja suure pauguga lendab taevasse värvilisi konfette. Lõpuks täitub taevas siniste toonidega ning Kourtney ja Travis jagavad aplausi saatel kirglikku suudlust. „Ma teadsin seda!“ hõiskavad inimesed taustal.

Kourtney andis rõõmustavast lapseootusuudisest teada juuni keskel eriti vingel moel: hoides Blink-182 kontserdil üleval silti „Travis, ma olen rase!“. Bänd katkestas esinemise ja ovatsioonid ei tahtnud kuidagi lõppeda. Travis kõndis trummide tagant oma kalli kaasani ning paarike suudles kirglikult.

Kourtney ja Travis leidsid teineteist 2020. aasta detsembris. Sellest ajast saati on nad lahutamatud, käsikäes käiakse kõigil punase vaiba üritustel ja ka sotsiaalmeedia kubiseb fotodest, kus paar armsalt poseerib. Nad kihlusid 2021. aasta detsembris ja juba järgmisel aastal nad abiellusid.

Kourtneyl on eelmisest suhtest Scott Disickiga kolm last: Mason, Penelope ja Reign. Travisel on seljataga kaks abielu, millest esimeses sündis talle kaks last: Landon ja Alabama. Veel on Barkeril kasutütar Atiana.