Grete postitas Instagrami pulmadest pildi, kus neil on abikaasaga seljad kohakuti ja mõlemad naeratavad. Pildi juurde lisas näitlejatar teksti „3 aastat ❤️“.

Grete ja Ergo Kulla pulmapäev

Kroonika kirjutas 2020. aasta juulis Grete ja Ergo pulmast lähemalt. Paar oli otsustanud abielluda eriolukorra ajal. Tallinnas Nõmmel nende kodukoha lähedal peetud pulmapeost, kuhu oli kutsutud 30 külalist, sai osa ka aastane tütar Saara. Grete märkis, et Ergo üllatused pulmapäeval liigutasid teda pisarateni.

Grete ja Ergo Kuld on koos olnud üle kuue aasta. Aastatega on mõlemad palju muutunud ja aidanud üksteisel areneda.

„Hea suhte saladus seisnebki ilmselt selles, et suhe oleks hea. Ja ma ei mõtle siin ideaalsust. Ideaali pole olemas, aga hingesugulase tunned juba kaugelt ära. Arvan, et kõige olulisem on jääda iseendaga ausaks. Küsida endalt, kas ma olen oma partneriga õnnelik. Tihti ollakse koos mugavusest, harjumusest või hirmust üksiolemise ees. Kaks inimest ja nende toimimine suhtes ongi üks keerulise valemiga kalkuleerimine. Aeg-ajalt tuleks lihtsalt kontrollida, kas mõlemad osapooled saavad oma tehtele ikka sama tulemuse,“ jagas Grete 2020. aastal Kroonikale.