Artjom rääkis, et tema pöörase suveseikluse lugu leidis aset juba üle 10 aasta tagasi, aga siiani meenutab ta seda poistega, kui üht kõige haigemat suvist seiklust Pärnusse. „Mul oli ööklubi Sugar terrassil varaõhtune akustiline kontsert, kus kitarri mängis Eric ja bassi Hannes. Koos meiega olid Pärnus ka autojuht Priit ja sõber Kristjan. Plaan oli pärast kontserti kohe Tallinnasse tagasi sõita, kuid see sai teoks alles järgmisel päeval kell üksteist,“ alustas muusik seikluse kirjeldamist.

„Jäime poistega Pärnusse pidu panema ja leidsime ennast kell viis hommikul hoopis Tammistes ühe sõbra juures, kus asusime sauna kütma. Vahepeal muidugi kõndisime läbi kogu Pärnu ja jõime viina nii rannas kui igas võimalikus pargis. Aga tagasi loo juurde - halloo, kes kütab sauna kell viis hommikul?! Sõbra kodukompleks oli ehitatud nii, et elumaja, kus magas tema isa, asus nõlval ja saunamaja jõe ääres nõlva all. Kõik oli väga lõbus hetkeni, kui Eric õnnetult komistas ja oma pea tugevalt ära lõi. Otsustasime talle kiirabi kutsuda, sest kartsime, et ta võis peapõrutuse saada. Kiirabi aga ei tulnud ega tulnud – ootasime hea 40 minutit ja olime juba käega löönud, sest Ericu seisund ei tundunud halvenevat,“ meenutab ta.

„Panime poistega saunas pidu edasi, kuni ühel hetkel kõik võpatasid, sest ülevalt, maja rõdult kostis unine, kuid vali ja kuri hääl: ,,Kes kiirabi kutsus?!“"

Kohale saabunud kiirabi pani Ericu käele sideme. „Ta vabandas sõbra isa ees, kes oli õnneks mõistev mees, ja siis võis pidu edasi minna, nagu midagi poleks vahepeal nihu läinud. Kell üksteist lõpetasime oma saunarituaalid ja startisime Tallinna poole. Õhtu staar oli siiski üks minu parimaid sõpru ja ühtlasi meie autojuht Priit, kes püsis kogu jauramise aja kaine ja sõidutas meid koju tagasi, olles maganud null unetundi,“ võttis Artjom suvise vahejuhtumi kokku.

Loe teiste staaride suveseiklustest edasi SIIT!

Jaga
Kommentaarid