Filmi „In the Fire“ („Tules“) režissöör Conor Allyn ütles ajakirjale People, et õuduspõnevik annab Amberile hea platvormi „põrgulikuks tagasitulekuks“. „Amberit on ootamas uskumatult helge tulevik.“ Allyn leiab, et uues filmis näeb Amberi näitlejameisterlikkust ning see film on midagi, mille üle ta võib uhkust tunda. „Me oleme väga põnevil, et seda avalikkusele näidata.“

Samuti lisab Allyn, et ajastus filmi linastumiseks on samuti õige. „Ma arvan, et see on tema jaoks suurepärane võimalus, et tal oleks ka midagi peale kohtuprotsessi, millest rääkida.“ Režisöör lisab, et ta ei imesta, kui Heard hakkab ise kunagi filme lavastama.

„Režissöörina ma ei otsi rohkem konkurentsi, kui juba olemas on. Aga Amberil on absoluutselt olemas võime, intelligentsus ja karisma, et lavastada või kirjutada, kui ta seda tahaks,“ ütleb ta. „Filmi tegemisel kulub ära palju erinevaid talente, aga kõige olulisem on loo jutustamise oskus, et leida huvitavaid elemente, olgu need siis tegelases või loos tervikuna ja mõistmine toimuvast terviklikkusest. Ja ta saab sellest aru,“ ütleb Allan. „Ma näen teda lavastajana.“

Amber Heard ja filmi režissöör Conor Allyn 24.06.2023

Mullu 27. mail jõudis lõpule kuus nädalat kestnud otseülekanne eksabikaasade Johnny Deppi ja Amber Heardi kohtumenetlusest. USA vandekohus otsustas toona, et õigus jääb Deppile, vahendab People.

Ekskaasad jõudsid kokkuleppele ja loobusid süüdistustest. Mullu juunikuus otsustas vandekohus Virgina osariigis Fairfaxi linnas peetud protsessil, et Heard peab Deppile maksma kahjutasuks üle 10 miljoni dollari. Mõlemad osapooled kaebasid kohtuotsuse aga edasi. Sama aasta detsembris tegi kohus oma lõpliku otsuse, teatades, et Heard peab Deppile tasuma kahjuhüvitisena miljon dollarit, mis on nüüd lõpuks ka meheni jõudnud.

Depp otsustas annetada kogu summa viiele heategevusorganisatsioonile. Kõik valitud asutused saavad 200 000 dollarit. Nende asutuste hulka kuuluvad Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Marlon Brando heategevusorganisatsioon Tetiaroa Society ja Amazonia Fund Alliance.

Sajandi kõmulisim lahutus

Vandekohus leidis, et Heardi poolt 2018. aastal kirjutatud Washington Posti artiklis esitati Deppi kohta valesüüdistusi. Samuti leiti, et näitlejatar käitus meelega pahatahtlikult. Kõikidele küsimustele, mis esitati vandekohtule Heardi poolt kirjutatud artikli kohta, vastati jaatavalt.

"Johnny vs Amber"

Heard oli toona istungit kuulamas kohtusaalist, Depp viibis töökohustuste tõttu Inglismaal.

„Pettumust, mida täna tunnen, on võimatu sõnadesse panna. Mu on süda valutab, et tõenditest ei piisanud, et seista vastu minu endise abikaasa ebaproportsionaalsele jõule, mõjule ja võimule,“ ütles näitlejatar ametliku avalduse kaudu pärast istungi lõppu.

„Olen veelgi pettunud selles, mida see otsus teistele naistele tähendab. See on tagasilöök. See viib aja tagasi sinna, mil naist, kes sõna võtnud, võidi avalikult häbistada ja alandada. See tühistab mõtte, et naistevastast vägivalda tuleb võtta tõsiselt.“

„Mul on kahju, et selle juhtumi kaotasin. Kuid ma olen veelgi kurvem, et näib, et olen kaotanud õiguse, mida arvasin omavat ameeriklasena – rääkida vabalt ja avameelselt.“