Kuninglik ekspert Richard Palmer avaldas hiljutises intervjuus, et isa ja poeg võivad peagi ära leppida ja oma head suhted taastada. „Ma olen kindel, et kuningas võtaks nad avasüli tagasi perekonda,“ sõnas Palmer hiljutises intervjuus.

Samas tõi kuninglik ekspert välja, et kogu olukord on ikka veel väga värske. „Charles on üsna seda meelt, et lõpetada ära perekonna sees möllavad tülid. Kõik on aga veel värske. Ma ütleksin, et ta on huvitatud ära leppimist. Need viimased paar korda, kui Harry on Ühendkuningriigis käinud, pole Charles temaga kohtunud,“ lausus Palmer veel.

Harry, Meghani ja ülejäänud kuningliku perekonna suusad läksid risti juba aastaid tagasi. Suurima tõuke suhete halvenemisele andis Harry memuaariraamat „Spare“, mis selle aasta jaanuaris ilmus. Raamatus ründas Harry mitmeid oma pereliikmeid ja tõi päevavalgele lugusid, mis näitasid neid halvas valguses.

Kuninglike allikate sõnul olid Walesi prints William ja kuningas Charles III löödud ning Sussexi hertsogi peale ülimalt pahased pärast raamatu ilmumist. „Viimasel ajal on perekonna usaldus Harry vastu olnud väike, kuid nüüd pole enam sedagi,“ teadis üks allikas allikas jaanuari kuus rääkida.