Reede õhtul seadis prints William oma tantsusammud Londonis Camdenis asuvasse ööklubisse KOKO. Klubis filmitud videotelt on näha, kuidas sinises särgis prints hoiab käes õlletopsi ja astus paar tantsusammu. Veel on näha, kuidas William õõtsub küljelt küljele ja vestleb kahe oma sõbraga.

Briti väljaande Daily Mail andmetel olid prints Williamiga klubis tema parimad sõbrad. Üks neist oli Williami poja prints Louisi ristiisa ja ööklubipidaja Guy Pelly. Seltskond oli võtnud endale KOKO ööklubis privaatse rõdu ja väljaande andmetel paistis siniverelise elektroonilise muusikaga täidetud õhtut täiel rinnal nautimas.

Veel viibis seltskonnas Walesi printsi ja printsessi lähedane sõber ning printsess Charlotte ristiisa James Meade.

Ööklubis pidutsemine võis olla Williami sünnipäevaga seotud. Walesi prints sai 21. juunil 41-aastaseks ja kaks päeva hiljem märgatigi teda ööklubis.

Ka varem on prints William oma tantsimisega silma jäänud. Näiteks tema isa kuningas Charlesi kroonimistseremoonia kontserdil tantsis ta ka, kuid ei jäänud oma tantsusammudega rahule. „Kaine peaga tantsimine on alati halb mõte,“ oli ta siis ühele fännile naljaga pooleks öelnud.