Just Shakira tegi toona lahkumineku avalikuks, kui sai teada, et Piqué oli olnud truudusetu. Nüüd avaldas staar toimunu kohta rohkem infot, vahendab Delfi Sport.

Intervjuus Hispaania meediaväljaandele People Magazine rääkis Shakira, et sai Pique truudusetusest teada meedia vahendusel.

„Kogu mu maailm varises kokku. Ma ei uskunud, et saan sellest kunagi üle. Mu isa oli tol hetkel raskes seisus haiglas ja ma ei saanud toetust otsida inimeselt, kes oli mu elukaaslane ja parim sõber,“ rääkis Shakira.

Paaril on 11 aastat kestnud ühisest kooselust kaks last – 10-aastane Milan ja 8-aastane Sasha. Praegu elavad lapsed koos Shakira ja tema vanematega Miamis.

Gerard Piqué elab nüüd koos naisega, kellega ta Shakirat pettis. Neil on Clara Chia Martiga ühine kodu Barcelonas.

Hispaania jalgpallilegend Gerard Pique lõpetas mängijakarjääri eelmise aasta kevadel. Ta pallis FC Barcelona ridades koguni 15 hooaega. Enne kuulus ta veel ka Manchester Unitedi ja Real Zaragoza hingekirja.

Shakira uus algus

Juuni alguses märgati popstaar Shakirat Hispaanias jälgimas vormeliäss Lewis Hamiltoni võistlemas Grand Prix’ etapil. Neid on veel mitmel korral koos väljas nähtud ning allikate väitel on nad lähedasemaks saamas. Pärast Hispaania Grand Prix’ etapi toimumist muutusid kõlakad nende suhte kohta intensiivsemaks.

Veel nähti neid nädalavahetusel Barcelonas koos õhtustamas. Kohapeal viibinud pealtnägijate sõnul olid nad lausa kaisutanud ja isegi suudelnud ning tundusid teineteise õdusat seltskonda ülimalt nautivat, vahendab Marca.