Naomi teatas suurest uudisest oma Instagrami kontol, kuhu ta eile armsa ja südamliku postituse tegi. „Mu väike armsake, tea, et sa oled meeletult hinnatud ja ümbritsetud armastusest sellest hetkest, kui meid oma tulekuga rõõmustasid. Tõeline kink jumalalt. Tere tulemast, poisipõnn! Kunagi pole liiga hilja emaks saada,“ kirjutas supermodell sotsiaalmeedias.

Postituse juurde lisatud pildil on näha, kuidas Naomi tekikesse mähitud beebit süles hoiab. Supermodelli tütre käsi on omakorda toetatud tema ema käele.

Väljaande Daily Mail andmetel sündis poisipõnn eelmise nädala laupäeval 17. juunil ja tema sünnist olid teadlikud vaid Naomi perekonnaliikmed, lähimad sõbrad ja töökaaslased.

Iltalehti kirjutab, et Campbelli märgati vaid nädal enne beebi sündi Pariisi moenädalal, kuid siis tal beebikõhtu ees ei olnud. See võib viidata sellele, et Naomi apse surrogaadi abil.

Väidetavalt kavatseb Naomi lapse üksinda üles kasvatada. „Naomi on väga tugev naine. See on see, mida ta on alati tahtnud. Ta on väga õnnelik,“ sõnas üks supermodelli tundev allikas. „Ta on väga rõõmus, et sai oma tütrele väikevenna anda. Ta ootab järgmisi aastaid ülimalt suure uhkusega,“ lisas allikas veel.

Naomi sai esimest korda emaks 2021. aastal ja teatas rõõmsast uudisest tolle aasta maikuus. Ta avaldas Twitteris pildi, kus hoidis lapse jalgu oma kätel. „Ilus väike õnnistus on valinud mind oma emaks. Nii õnnelik on omada sellist õrna hinge enda elus. Mul ei ole sõnu kirjeldamaks seda elukestvat sidet, mida ma sinuga nüüdsest jagan,“ kirjutas ta tollal oma postituse juurde.