Tulevane särav pruut Victoria jagas Instagramis klõpsu, kus ta naudib vahuveini ja rõõmustab, et tema kleit on peaaegu valmis. Victorial on pildil seljas imekaunis siidine lumivalge hommikumantel ja varukate küljes on pikad valged suled.

Pulmakleiti valmistab Oh My Bride, kes just vastutas ka äsja abiellunud Lauren Padari kleidi eest.

Victoria Koitsaar

Laulja Stefan Airapetjan teatas sotsiaalmeedias 28. oktoobril, et ta on kihlunud oma kallima Victoria Koitsaarega.

Stefan ja Victoria said vanemateks eelmise aasta detsembris. Stefan jagas ka oma Instagrami kontole pildi ja andis teada, et tema ja Victoria tütar kannab nime Maya.

Eelmise aasta mais andis Stefan Kroonikale intervjuu, kus sõnas, et peres võiks olla kolm last. „Jah, kolm oleks hea. Tegelikult nii palju, kui Victoria lapsi tahab ja saab, nii palju meil lapsi tulebki,“ sõnas Stefan.

Intervjuus rääkis laulja, mis talle Victoria puhul kõige rohkem meeldib. „Tutvumise alguses näed inimest ühtemoodi, hiljem, kui oled teda tundma õppinud, teisiti. Alguses vaatad välimust, kuulad, kuidas ta räägib, mida mõtleb. Hiljem on tähtis, kas teie vahel tekib hingeline side ja kas te täiendate teineteist. Seda kõike olen Victoriaga tundnud – ta on täiesti minu inimene. Oleme palju koos läbi elanud ja hoiame teineteist tohutult. Meil on hea klapp, sarnased mõtted ja maitsed. Ja muidugi – tõmme on suur!“