Nikolai Jefremov (31) kukkus aknast alla Moskva lõunaosas asuvast korterist, vahendab venekeelne Delfi Telegramis levivat infot. Väidetavalt oli mehel kukkudes käes praepann. Pealtnägija sõnul võis Nikolai olla uimastite mõju all.

Samas vahendab portaal Mash, et mees toodi haiglasse uimasti-ja alkoholinähtudeta.

Skandaalse Venemaa näitleja poeg kukkus kolmanda korruse aknast alla reede hommikul. Kukkudes oli mees karjunud appi. Mees viidi koheselt haiglasse, kus tal tuvastati mitu luumurdu, samuti oli tal mitu verejooksu. Talle tehti kohe kaks operatsiooni ja ta pandi meedia väitel koomasse. Arstide sõnul ei pruugi mees ellu jääda või võib jääda halvatuks.

Nikolai Jefremov on Vene näitleja ja lavastaja Mihhail Jefremovi poeg viimase kolmandast abielust Jevgenia Dobrovolskajaga. Kokku on Jefremovil kuus last nelja erineva naisega.

Mihhail Jefremov sattus meedia huviorbiiti 2020. aasta suvel, kui ta põhjustas karmi avarii. Saatuslik avarii leidis aset toona 8. juunil, kui Jefremovi auto kurvis sirgelt vastassuunda sõitis ning toidukuller Sergei Zakharoviga avarii põhjustas. Zakharov suri saadud vigastustesse haiglas. Uurimine paljastas, et näitleja oli enne rooli istumist tarvitanud nii alkoholi kui ka narkootikume.

2020. aasta septembris määras kohus Jefremovile 8 aasta pikkuse vanglakaristuse ja 800 000 rubla valuraha surnuks sõidetud mehe perele. Hiljem, pärast apellatsiooni vähendati karistust 7,5 aasta peale.