Leandro oli näitleja Drena De Niro ja Carlos Rodrigueze poeg. Robert De Niro lapsendatud tütar Drena avaldas sotsiaalmeedias oma varalahkunud pojale südantlõhestava postituse.

„Minu ilus armas inglike,“ alustas ema oma postitust. „Ma olen armastanud sind kirjeldamatult alates sellest hetkest, kui ma tundsin sind oma kõhus.“

„Sa oled olnud mu rõõm, süda ja kõik, mis on kunagi olnud minu elus siiras ja tõeline. Ma soovin, et oleksin praegu sinuga koos,“ jätkas Drena.

„Ma ei tea, kuidas ilma sinuta nüüd elan, kuid püüan jätkata ning kanda edasi armastust ja valgust, mida sa panid mind tundma, kui sain sinu emaks. Sa olid nii väga armastatud ja hinnatud ning oleksin soovinud, et ainuüksi see armastus oleks võinud sind päästa. Ma tõesti vabandan, kallis.“

Leandro isa Carlos Mare Rodriguez avaldas oma Instagramis musta värvi pildi, kuid ta pole avalikult sõna võtnud.

Samuti ei ole oma lapselapse surma kommenteerinud Robert De Niro, vahendab E! News. Robert lapsendas Leandro ema Drena, kui ta oli 5-aastane.

Nagu vanaisa ja ema, tegeles ka Leandro näitlemisega. Tema kõige kuulsam roll oli 2018. aasta filmis „Täht on sündinud“.

Jaga
Kommentaarid