Grete ja tema abikaasa Robert Griffin III vanimal tütrel Glorial oli 6. sünnipäev eile. Selle puhul jagas Grete oma Instagrami kontol pildi, kus nad on koos tütrega ülimalt rõõmsad. Pildil on näha, et tegemist oli teemapeoga - täpsemalt printsess Tiana (filmist „Printsess ja konn“) temaatilise peoga. Tuba on kaunistatud maast laeni ning näha on õhupalle, lilli ja rohelust.

„Ilusat 6. sünnipäeva mu elu särale, minu esmasündinule, Gloriale! Kõige armsam, julgem, hoolivam hing. Sa oled parim suur õde ja uskumatu tütar. Ma olen nii õnnistatud, et saan sinu ema olla. Ära kunagi muutu, Gloria, ma armastan sind kuuni ja tagasi!“ kirjutas Grete oma postituse juurde.

Samuti jagas ka Gloria isa Robert oma Instagrami kontol pildi oma vanima tütre sünnipäevast. Sellel pildil on märksa paremini näha, kuidas on tuba uhkelt ära kaunistatud. Sünnipäevalaps Gloria seisab foto keskel oma printsess Tiana kostüümis ja tundub elevil oma tähtpäeva üle.

„AEG LENDAB! Gloria sai just 6-aastaseks. Aita meil soovida sellele printsessile õnne. Me armastame sind lapsuke ja vaadates, kuidas sa kasvad üles on olnud õnnistus, mis jätkub,“ kirjutab isa Robert pildi alla.

Grete ja Robert abiellusid 2018. aastal ja paaril on koos veel kaks last: 3-aastane Gameya ja 6-kuune Gia.