Tänaseks on osalised välja valinud endale grupikohtinguks viis meest või naist ning on näha, et tunded on vallutanud kogu võtteplatsi.

Grupikohtingutelt valivad saate peategelased endale välja kolm kaaslast, kes nende juurde elama lähevad. Selle suve romantilisima tõsielusaate „Sellest saab meie suvi“ üks populaarsemaid osalejaid on tõeline imenaine. Nelja lapse ema, iluduskuninganna, riigikaitsja ja päästja Renne Merilo viis oma peigmehe kandidaadid Männiku lasketiiru, et välja selgitada need kolm parimat, kes väärivad võimalust armastusele tema katuse all.

Möödunud aastal Missis Estoniaks pärjatud 41-aastase Renne Merilo igapäevatöö on inimeste ja vara päästmine ning kinnisvara vahendamine. Lisaks omandab ta tuleohutuse mikrokraadi, aitab vabatahtlikuna suurperede liitu ning teeb aktiivselt nii võistlus- kui harrastussporti. Nii särtsakat, ettevõtlikku, seiklushimulist ja kaunist nelja lapse ema kohtab harva.

Suvel kohtuvad mehed ja naised nädalast-nädalasse oma kaaslase kandidaatidega kuni leiavad selle ühe ja õige, kellega minna romantilisele reisile ja sobivusel jääda kokku terveks eluks. „Sellest saab meie suvi“ põhihooaeg alustab Elisa Huubis juba selle aasta septembris.

Vaata galeriist, kuidas ja milliste emotsioonidega möödus Renne kohting!