Läbipaistvad ja pitsilised riided paistavad olevat selle aasta kõige trendikamaks stiiliks. Alles hiljuti käis Nicola Peltz läbipaistvas riietuses, mille all oli vaid mustas toonis pesukomplekt, oma abikaasa Brooklyn Beckhamiga kohtingul. Nüüd aga hämmastab paljastava riietusega fänne lauljanna Rita Ora.

Ora külastas Pariisis moelooja Azzedine Alaia moeetendust ja saabus sinna mustas kleidis, kui tema riietust üldse kleidiks saab nimetada – mitmed lauljanna fännid kutsuvad Rita riietust hoopis öösärgiks. Rita kleit midagi kujutlusvõime jaoks ei jätnud – kleidi alt paistsid välja tema musta tooni kõrge pihaga aluspüksid. Kui tihtipeale otsustavad naised mõne paljastavama riietuse juures kasutada nibukatteid, siis Rita otsustas need ja ka oma rinnahoidja koju jätta.

Pärast moeetendusel käimist tegi Rita ka sotsiaalmeediasse postituse, kus näitas enda riietust ja moesõul toimunut. Instagramis avaldatud piltide all läks aga Rita fännide seas lahti suur arutelu, kus kommenteeriti tema paljastavat välimust. „Paljana on lubatud peole tulla, kuni sa kannad kardinat?“ küsis üks fänn Rita postituse juures. „Selle ja mitte millegi kandmise erinevust väga pole,“ arvas teine fänn. „Keegi tehke sellele naisele selgeks, et alastus ei tähenda stiilne olemist,“ kirjutas järgmine kommenteerija. „Miks sul üldse riideid vaja on, kui sa juba paljas oled?“ uuris veel üks fänn.

Leidus ka neid kommenteerijaid, kes ei mõistnud, miks Rita riietus mõne arvates sündsusetu oli. „Naisi on pandud varjama neid kehaosi, mida meestel on lubatud näidata. See ei ole õige,“ kirjutas üks kommenteerija. Postituse juures võttis sõna ka Rita abikaasa Taika Waititi. „See on kõik! Irooniliselt...“ kirjutas ta oma kallima piltide juurde.

Tegemist pole esimese korraga, kui Rita on mõnele sündmusele paljastavas riietuses saabunud. Alles jaanuaris väisas ta koos abikaasaga Kuldgloobuste auhinnagala eelpidu, kuhu saabus lillakas peenikeste õlapaeltega kleidis. Kleidi alt kumasid välja samuti tema aluspüksid ning ka tol õhtul ei kandnud lauljatar rinnahoidjat. Fännide hinnangul oleks Rita kleit pidanud jääma magamistuppa.