Esmaspäeval nautisid Jennifer Lopez ning Ben ja Violet Affleck Ameerikas Hamptonsis toimunud pidu, mille korraldas spordimiljardär Michael Rubin, vahendab Page Six. Kui internetti postitati neist kolmest foto, ei suutnud netirahvas nähtut uskuda. Violet sarnanes pildil nii väga oma ema Jenniferiga, et sotsiaalmeedias kommenteerijate sõnul on tegu justkui kaksikutega.

„Ben Afflecki tütar on sõna otseses mõttes oma ema Jennifer Garneri kaksik,“ sõnas kolmikust pildi avaldanud Twitteri kasutaja oma postituses. Ka teised säutsujad nõustusid temaga. „Sa tahad öelda, et see ei olegi Jennifer Garner?“ uuris üks kommenteerija. „Beni geenidel polnud isegi mitte võimalust,“ arvas teine kommenteerija. „Kurat, ma arvasin, et see ongi Jennifer Garner,“ sõnas ka kolmas ema-tütre sarnasusest hämmastunud säutsuja.

Iga aasta korraldab spordimiljardär Michael Rubin suure peo oma hiiglaslikus 50 miljonit dollarit maksvas majas, et tähistada USA taasiseseisvumispäeva. Ta kutsus kohale maailma kuulsaimad staarid ja joodi 700-dollarist šampanjat, vahendab Mirror. Teiste seas väisasid uhket pidu vutitäht Kylian Mbappé, modell Kendall Jenner, tõsielustaar Kim Kardashian ja muusik Justin Bieber.

Peol oli ka tuntud muusikuid, kes esinesid. Usher ja Ne-Yo läksid ootamatult lavale ja improviseerisid muusikalise etteaste. Samal ajal tõmmati näitleja Kevin Hart lavale, et koos pitse võtta ja tähistada tema tulevast sünnipäeva. DJ-puldis olid Travis Scott, Jack Harlow ja Druski, kes mängisid kogu õhtu muusikat.