Kolmapäeva õhtul külastas poplaulja Britney Spears koos abikaasa Sam Asghari ja kahe tuttavaga Las Vegases asuva Aria hotelli restorani Catch. Samas paigas õhtustas ka NBA praegune kõige fenomenaalsem korvpallur Victor Wembanyama, kelle suur fänn lauljanna on.

Restorani sisenedes märkas Britney kiirelt Victorit ja tõelise fännina otsustas ta korvpalluri juurde kõndida. Popstaaril oli suur soov teha korvpalluriga koos pilti. Britney kõndis Victori juurde ja koputas ta paremale õlale. Siis aga võtsid sündmused jahmatava pöörde: Britney lähenemist märkas Victori korvpallimeeskonna San Antonio Spursi turvaülem, kes lauljannale vastu vahtimist virutas. Britney sai ootamatu rünnaku tõttu viga, ta kukkus põrandale ja tema prillid lendasid peast, vahendab TMZ.

Popstaar kogus end seejärel kiiresti ja kõndis tagasi oma laua juurde. Seejärel tuli tema laua juurde ka korvpalluri meeskonna turvaülem, kes edastas vabandused. Väidetavalt ei teadnud turvaülem, kellele ta oli äsja vastu vahtimist virutanud. „Sa tead, kuidas asjadega on, kui fännid sind kimbutavad,“ sõnas turvaülem. Britney võttis tema vabandused vastu.

Britney turvameeskond vestles seejärel Victori meeskonna turvaülemaga ning hiljem tegid lauljanna esindajad kaebuse Metropolitani politseile. TMZ allikate teatel ei lahendata asja kriminaalkorras, kuna võimud tegid kindlaks, et turvaülem ei tahtnud Britneyle viga teha, vaid Victorit kaitsta.