„Tuntud ja armastatud artiste on „Alost“ läbi käinud igal hooajal, näiteks Liis Lemsalu tegi rolli esimeses hooajas,  teises Ott Lepland ja sel hooajal on niimoodi, et ühe hea kõrvalosa teeb Andres Kõpper ja tema kõrval teinegi muusik, kes hetkel saladuseks jääb,“ sõnab „Alo“ produtsent Karl Kermes. 

"Alo"

„Seriaali iseloomustab see, et iga hooaja juures olnud debüteeriv režissöör ja sel aastal oli meil Franz Malmsten. Koostöö Franzuga oli lihtsalt suurepärane. Võtete ettevalmistamine ja planeerimine oli äärmiselt keeruline, sest tippnäitlejad on armastatud nii teatrite kui ka seriaalide poolt, lisaks teevad palju muid töid ehk alates novembrist sai planeerima hakatud ja produtsendina polegi ma varem nii sügavale kaevanud, et näitlejate võttepäevi kätte saada. Hea meel, et näitlejatel on tööd palju ja hõivatus suur, aga kui saime lõpuks paika päevad, siis võtted sujusid imehästi. Olime hästi mõnusa flowga ja heas energias. „Alo“ on koosloome ja see koosloome energia jätkus ka ilusti 3. hooaja võtetega,“ rõõmustab Kermes. 

"Alo"

„„Alo“ on kahtlemata üks neist sarjadest, mille jätkuhooaegade kohta tihti küsimusi saabub. Suur rõõm on lõpuks teada anda, et armastatud komöödiasarja kolmas hooaeg jõuab eksklusiivselt Elisa Huubi juba selle aasta detsembris, ehk jõulud tulevad väga naljakad ja mootoriõlihõngulised,“ rõõmustab ja paljastab Elisa sisujuht Toomas Ili. 

"Alo"

Huumorisarjas kehastab Eesti üks populaarseim koomik Tõnis Niinemets autoesinduses töötavat püüdlikku müügimeest, kelle elus ei lähe kaugeltki mitte kõik nõnda, nagu ta sooviks. Konkurents on karm ja tipus püsivad vaid vähesed. Sõprusest vihkamiseni on vaid üks imepisike samm… Sarjas löövad kaasa veel Märt Pius, Priit Pius, Priit Võigemast, Linda Kolde, Reimo Sagor jpt.

"Alo"

„Alo“ seriaal tõi Priit Võigemastile 2019. aasta Eesti filmi- ja teleauhindade konkursil televisiooni kategoorias parima meesnäitleja auhinna.

"Alo"