Tegemist on Marjamaa seni suurimate kontsertitega Eestis. Peale Tallinna, Tartu ja Narva jätkub muusikute tuur Prantsusmaal ja Hispaanias.

Holger Marjamaa sõnul ootab ta kannatamatult kohtumist eesti publikuga. „Olen Eestis saanud mängida mõned korrad aastas ja kõik need kontserdid on teoks saanud unustamatus õhkkonnas ja publiku vastuvõtt on olnud imeline. Olgu selleks meie oma armas Philly Joe's jazziklubi või äsja Haapsalus lõppenud TAFF: fest. See erakordselt soe tagasiside julgustas meid ette võtma kolmest kontserdist koosnev sarja ja minema ka Tallinnast välja, sel korral siis Tartusse ja Narva. Tean, et ka neis linnades on väga suur hulk jazzi nautlejaid ja meie fänne, keda kõiki loodame septembris kohata“, ütles Marjamaa.

Tallinnas (27. septembril 1992) sündinud ja muusikute peres sirgunud Holger Marjamaa on võitnud palju auhindu nii jazzis kui ka klassikalises muusikas, sealhulgas: Grand Prix XXIV rahvusvahelisel jazzklaverikonkursil (Vilnius, Leedu; 2013); II preemia II rahvusvahelisel Tallinna pianistide konkursil (Tallinn, Eesti; 2011). 2018. aastal jõudis ta Thelonious Monk jazzklaverikonkursil (alates 2019. aastast Herbie Hancocki jazziklaverikonkursil) poolfinaali. Ta on Eesti Noore Jazzitalendi auhinna (Tallinn, Eesti; 2013) ja Aasta Jazzmuusiku auhinna (Eesti, Tallinn, 2021) laureaat. Holger Marjamaa on esinenud USAs ning paljudes Euroopa ja Aasia riikides. Viimastel aastatel on teda nähtud sellistel maailmakuulsatel lavadel ja festivalidel nagu Seoul Jazz Festival (2023), Monterey Jazz Festival, Dallase sümfoonia, Atlanta Symphony Hall, Sony Hall, Lincoln Center (Dizzy's Club), Mezzrow Jazz Club, Smalls Jazz Club , Blue Note Tokyo, Blue Note New York (2019-2023), Blue Note Beijing, Blue Note Jazz Cruise, Blue Note Shanghai jne. Marjamaa on välja andnud kaks sooloalbumit ning kaasa teinud enam kui 30 albumil külalise või ansamblipartnerina. Holgeri esimese sooloalbumi väljaandmist toetas eesti ajaloo- kultuurihuvilisi ettevõtjaid koondav Barclay de Tolly Sõprade Klubi.

2020. aasta detsembris külastas Holgeri kontserti Eesti Vabariigi president Alar Karis, kes käis teda kuulamas New Yorgi džässiklubis Blue Note. Holger Marjamaa elab New Yorgis alates 2015. aastast. Täiskasvanuks saanud imelaps on nüüdseks üks USA, Euroopa ja Aasia nõutumaid jazzpianiste. Holger on hetkel ainus eestlane, kes on valitud Yamaha klaverite esindusartistiks.

Chad Lefkowitz-Brown, keda New York Daily News on ristinud Saksifenomeniks, on tuuritanud kogu maailmas bändijuhina ja koos erinevate superstaaridega Chris Bottist Taylor Swiftini. Ta on esinenud solistina koos Juilliard Jazz Orchestraga ning teinud kaasa mitemekordse Grammy auhinna laureaadi Afro Latin Jazz Orchestra koosseisus. Chad Lefkowitz-Brown on üks oma põlvkonna nõutumaid jazzmuusikuid ning sotsiaalmeedias on kogunenud tema ümber lojaalne fännibaas enam kui 275 000 jälgijaga.