„See küsimus on olnud kõige populaarsem küsimus ja pean õiglaseks sellele ka vastata,“ tunnistas Terras. Mees otsustas Brigitte ja Kristina tülist rääkida omapärasel viisil.

Hendrik tsiteeris küsimusele vastust andes oma lemmikfilosoofi Marcus Aureeliust: „Ta on öelnud, et sul on alati valik asjade kohta mitte arvamust omada ja asjad, mida sa ei kontrolli, ei küsi su käest, et sa nende kohta arvamust omaksid.“

„Minu arvamus on see, et mul ei ole selle kohta ühtegi arvamust,“ ütles ta lõpetuseks.

Hendrik Terras

Eelmise aasta ühe vaadatuima meelelahutussaate „Vallaline kaunitar“ publik mäletab siiani selle viimast osa, kus läksid ootamatult lahku saates teineteise leidnud ja kihlunud Brigitte Susanne Hunt ja tänaseks riigikokku valitud Eesti 200 poliitik Hendrik Johannes Terras. See oli hoop Brigittele, kui Hendrik keeldus mõni aeg enne viimast saadet temaga ühisele reisile tulemast ja andis mõista, et tegelikult ta neil ühist tulevikku ei näe. Tõsielusaade sai unustamatu lõpu Pärnus toimunud vestlusõhtul, kus Brigitte ja Hendrik avalikkuse ees tulist sõnasõda pidasid.

Hendrik Terras on tänaseks uues suhtes. Mehe uus väljavalitu on Saaremaalt pärit Maria, kes on ettevõtja ja Euroopa Liidu kübersuutlikkuse kasvatamise projekti nõunik.

Jaga
Kommentaarid