Uus koht on oma stiili ja detailide poolest saanud mõjutusi Kuveitist, kus üks loojatest Karl Toom elab. ''Kuveitis elades olen ma näinud nii teistsugust restoranikultuuri - palju glamuursem ja instagrammable. See andis mulle motivatsiooni luua Eestisse ka midagi hoopis teistsugust. Äge on ju mõelda, et tuled kebabi sööma ja tegemist pole kiirtoiduputkaga, vaid mõnusa stiilse atmosfääriga. ''
Brööder Kebabi teeb eriliseks see, et kõik on otsast lõpuni ise tehtud. Salajane pereretsept, enda marineeritud liha, käsitsi valmistatud tainas ja kastmed, mis annavad kindlasti igale külastajale mõnusa maitseelamuse.
Kebabi pisiku said poisid vanematelt, kes esimeste seas 1999. aastal kebabi Eestisse tõid ja selle populaarsust Viljandi Folgil kasvatama hakkasid.